Nyt voit liittyä EOL:n kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä olet tärkeässä roolissa tukemassa kuoron toimintaa ja mahdollistamassa entistäkin monipuolisempia taiteellisia elämyksiä niin laulajille kuin kuulijoillekin!

Kannatusjäsenyydet löytyvät tuotteena kuoron Holvi-verkkokaupasta:

Kannatusjäsenyydet Holvi-verkkokaupassa

Voit valita, maksatko kannatusjäsenmaksua 20, 50 vai 100 euroa vuodessa. 20 eurolla voit kuoron ystävänä tukea toimintaamme. Jos maksat 50 tai 100 euroa saat ilmaisen pääsyn ja käsiohjelman kaikkiin kuoron omiin konsertteihin (ei koske Akateemista joulukonserttia), niin kauan kuin kannatusjäsenyytesi on voimassa. 100 euron tukeen kuuluu lisäksi myös yksi vapaavalintainen levy.

Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostissa maksuvahvistuksen, sekä 50 ja 100 euron jäsenyyksissä kannatusjäsentodistuksen, joka toimii myös pääsylippuna konsertteihin, sähköisenä tai tulostettuna. Kannatusjäsenyys on voimassa aina kuluvan vuoden loppuun asti. Voit uusia kannatusjäsenyytesi Holvissa aina vuodenvaihteen jälkeen.

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat ry:llä on kannatusjäsenistään henkilötietolain mukainen rekisteriseloste. EOL ry ei luovuta tietoja kannatusjäsenistään yhdistyksen ulkopuolelle ilman kannatusjäsenten suostumusta.