Kutsumme joukkoomme innokkaita kuorolaulu- tai muulla musiikkitaustalla varustettuja laulajia, jotka haluavat tehdä musiikkia tavoitteellisesti, mutta hauskanpitoa unohtamatta! Otamme uusia laulajia lähinnä ennakkoon määrättyinä koelaulupäivinä syys- ja kevätkauden alussa, jolloin musiikkilautakunta tietää varautua koelaulajiin. Useimpien harjoitusten yhteydessä on kuitenkin mahdollista tulla koelauluun, kun sovit tulostasi etukäteen taiteellisen johtajan kanssa. 5-10 minuuttia kestävässä koelaulussa testataan säveltapailutaitoja ja määritellään ääniala.

Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 18-21 Hyvän toivon kappelissa Jätkäsaaressa (Länsisatamankatu 26-28). Sisäänkäynti on Jätkäsaarenkujan puolella aukiolta. Jos ovi on lukossa, paina rohkeasti ovikelloa päästäksesi mukaan!

Kuoro on oma itsenäinen yhdistys, joten laulajan ei tarvitse kuulua osakuntaan.

Syksyn 2023 koelaulut järjestetään ke 6.9. ja 13.9.

Tule tapaamaan meitä esimerkiksi HYY:n avajaiskarnevaaleilla 4.9.2023 ja kysy lisää! Voit myös lähettää kysymyksiä johtaja@kamarikuoroeol.net (taiteellinen johtaja Eleriin Müüripeal).

Koelauluun tullessasi:

  • Varaudu laulamaan jokin helppo, säestyksetön laulu, jonka sanat ja sävelmän osaat hyvin
  • Varaudu laulamaan Pastyme with good company neliäänisesti kolmen kuorolaisen kanssa. Omaa stemmaa saa ja kannattaakin harjoitella ennakkoon.
  • Sovi tulostasi taiteellisen johtajan kanssa etukäteen (johtaja@kamarikuoroeol.net)