Onneksi olkoon kuoroon pääsemisen johdosta! Saat tulevien päivien aikana “starttimateriaalia”, ja jos näiden jälkeen tulee vielä kysymyksiä, kuorolaiset vastaavat mielellään!

Sinulta kysytty sähköpostiosoite liitetään kuoron sähköpostilistalle eol-ry. Tämä on pääsääntöinen virallinen viestintäkanava. Saat kuluvan harjoituskauden “Harfen” eli tiedossa olevan tapahtuma-aikataulun, sekä “Uuden eolistin opas” -tiedoston, joka sisältää kaiken oleellisen, mitä eolisti saattaa kaivata.

Opas sisältää mm. infon EOL:n pilveen liittymiseen (nettisivujen osoite, jonka perään lisätään /pilvi). Tämä on pääsääntöinen tiedostojen jakamisen kanava, jonka informatiiviseen tarjontaan on hyvä tutustua huolella, jotta tietää, mitä löytyy mistäkin. Pilvestä löytyvät mm. virkojen kuvaukset, hallituksen kokousten pöytäkirjat, yhdenvertaisuus- ja häirintälomake, ja kulukorvauslomake.

Halutessasi voit antaa puhelinnumerosi kenelle tahansa kuorolaiselle ja pyytää päästä kuoron Whatsapp-ryhmään. Keskustelu on kevyempää, ja käytössä etenkin pikaisempaan viestintätarpeesen (“Apua missä on ovi keikkaharkkatilaan näen vain umpiseinää!”)