Nyt voit liittyä EOL:n kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä olet tärkeässä roolissa tukemassa kuoron toimintaa ja mahdollistamassa entistäkin monipuolisempia taiteellisia elämyksiä niin laulajille kuin kuulijoillekin!

Voit liittyä kuoron kannatusjäseneksi maksamalla kannatusjäsenmaksun kuoron tilille tai käteismaksulla kuoron konserteissa. Tarkemmat maksutiedot saat kuoron puheenjohtajalta sähköpostitse (puheenjohtaja@kamarikuoroeol.net).

Kerro viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi, katuosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä se, kuinka paljon kannatusjäsenmaksua haluat maksaa.

Voit itse valita, maksatko kannatusjäsenmaksua 20, 50 vai 100 euroa vuodessa. Jos maksat 50 tai 100 euroa saat ilmaisen pääsyn ja käsiohjelman kaikkiin kuoron omiin konsertteihin (ei koske Akateemista joulukonserttia), niin kauan kuin kannatusjäsenyytesi on voimassa. Kannatusjäsenyys on voimassa aina kuluvan vuoden loppuun asti. Vuoden alussa kannatusjäseniltä tiedustellaan, haluavatko he jatkaa jäsenyyttään. Jos haluat maksaa kannatusjäsenmaksun kahdessa osassa, kerro siitäkin sähköpostitse kuoron puheenjohtajalle. 50 ja 100 euron jäsenmaksua maksaville kannatusjäsenille toimitetaan numeroitu kannatusjäsenmerkki, jolla he voivat konserttipaikalla todistaa jäsenyytensä.

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat ry:llä on kannatusjäsenistään henkilötietolain mukainen rekisteriseloste. EOL ry ei luovuta tietoja kannatusjäsenistään yhdistyksen ulkopuolelle ilman kannatusjäsenten suostumusta.