EOL85

 

Vuosijuhlapäivä 22.10.

Eteläsuomalaisen Osakunnan Laulajat juhlii 85-vuotista taivaltaan 22.10.2016. Päivän ohjelmaan kuuluu juhlakonsertti sekä iltajuhla. Lokakuinen vuosijuhlapäivä korvaa tänä vuonna “EOL kautta aikojen” -itsenäisyyspäivävastaanoton, joten kannattaa osallistua!

Kolme päivää, kolme yötä – 85-vuotisjuhlakonsertti

klo 15.30
Pyhän Marian kirkko
Mäntytie 2, Helsinki
liput 15/10 euroa
Illalliskortin iltajuhlaan lunastaneille konserttilippu 10 euroa.

Uutuuslevy “Syvä ja kirkas – sävelrunoutta Suomesta” on myynnissä konsertissa. Levynsä ennakkoon tilanneet voivat myös lunastaa ne konsertissa.

Konsertissa laulaa EOL:n nykykokoonpanon lisäksi suurkuoro, johon ovat tervetulleita osallistumaan kaikki EOL:ssä vuosien varrella laulaneet. Suurkuoron kappaleet ja harjoitusaikataulu tarkentuvat myöhemmin.

Iltajuhla

klo 18
Ravintola Hima & Sali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 C, Helsinki

Iltajuhlaan ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja entiset eolistit ja EOL:n ystävät vuosien varrelta. Juhlassa syödään ja juodaan hyvin, lauletaan ja tanssitaan akateemiset juhlatanssit. Jatkoille siirrytään puolen yön aikoihin.

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella 7.10. mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova.

Illalliskortin hinta on nykykuorolaisille 55 euroa, senioreille ja muille juhlavieraille 65 euroa. Alkoholiton vaihtoehto on aina 7 euroa halvempi. Juhla maksetaan 12.10. mennessä kuoron tilille FI37 1247 3000 0829 61 viitteellä 1127. Jos olet tukenut kuoron levytyshanketta yli 200 eurolla, olet oikeutettu ilmaiseen illalliskorttiin, ilmoitathan siitä lomakkeen lisätietokentässä.

Juhla- tai tumma puku, cocktail-pituus käy, akateemiset kunniamerkit

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa juhlatoimikunta, johon voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen loviisa.hynninen@saunalahti.net

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.